måndag, augusti 07, 2006

Spraydag 26 - Sprutdag 6

Ja vad ska man säga om den här dagen mer än urk? Första dagen tillbaka på jobbet efter semestern...

Dagen började med att jaga katter som skulle in. Därefter åkte jag till sjukhuset för att lämna ytterligare ett blodprov, kraftigt försenad.* Sedan var det då dags att åka och jobba. Nåväl, jag trivs rätt bra med mitt jobb och dagen gick fort men det var ändå tröttsamt och segt. Känner mig inte ett dugg utvilad ärligt talat. Vill bara vila mer och mer och mer.

Hela semestern har jag tänkt att "nästa sommar då kan jag kanske få vara ledig hela sommaren...".**

Idag gick det återigen smidigt att blanda Menopur, däremot gjorde det så satans ont att sticka in den. Fick sticka fyra gånger innan det gick att skjuta in hela nålen utan att jag skrek. Gonal-F sprutan är det aldrig några problem med, tog den på vänster sida idag också. *duktig*

En kort stund efteråt började jag känna kraftiga stick på höger äggstock. Så nu är de nog på G. Mina äggblåsor. Magen börjar kännas lite svullen nu också, märkte det tydigt idag när jag hade kjol på mig, magen buktar ut rätt fint. Värmevallningarna har nog släppt helt nu, det har jag känt idag har nog enbart varit på grund av den otroligt varma och kvava luften.

Imorgon mellan 14-16 skall jag ringa SU.

* Idag kom jag faktiskt ihåg frimärken.
** Så har jag tänkt för tredje sommaren nu.

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag ser att du får ta Menopur denna gång. För mig var det ju Menopur som gjorde hela skillnaden, hoppas på samma sak för dig! I så fall är det väl värt allt extra tjorv med sprutorna, jag lovar!

Megakram
Anna

Astillbe sa...

;-) Jag tar dig på orden! Jag hatar Menopuren och är lika glad varje gång jag klarat av den. Så jag hoppas verkligen den blir till nytta - har ju 5 misslyckade hormonbehandlingar med enbart Gonal-F innan, så man vet ju aldrig...

Kramar