onsdag, augusti 01, 2007

Det första leendet?!

Liten ler gärna i sömnen. Ofta och mycket. Det ser så otroligt sött ut och man bara smälter.

Men imorses log han med öppen mun - tre gånger - i VAKET tillstånd! Det kan bara inte ha varit en reflex! Vi låg i sängen och "samspelade" och hade det så mysigt. Han var på bra humör och ville ligga och titta på mig och fäkta med armarna.

Sambon har varit iväg och dykt idag och var inte hemma på morgonen när detta hände. När han kom hem nu på kvällen berättade jag stolt över vår sons framsteg. Sambon var helt övertygad om att det är äkta leenden för han fick ett igår men blev väl inte riktigt säker förräns nu att det var på "riktigt".

Vill så gärna få ett foto på honom när han ler, även om han gör det i sömnen. Men hur lätt är det?!

En av de allra gosigaste minerna Liten har är när han anser sig vara färdigammad och trycker ifrån sig bröstet med armarna samtidigt som han sträcker på sig med armarna och resten av kroppen. Hans ansikte är alldeles mosigt, ögonen stängda och munnen har den härligaste mosiga minen med lite mjölkrester som man kan tänka sig!

Inatt sov han ända till 02:45 och vaknade nästa gång 06:30! Känns jätteskönt! Han somnar en stund på eftermiddagen och sover i tre timmar från 16:30! Onsdag är baddag och idag njöt Liten verkligen av att få bada! Naveln sitter fortfarande kvar och börjar lukta rejält illa nu...

Inga kommentarer: