torsdag, augusti 23, 2007

BVC-Besök 6 veckor

Så idag var det besök på BVC igen. Vi pratade lite om hur allt fungerar och jag berättade att jag tycker att det fungerar ganska bra. Berättade om den skrikiga perioden som vi har haft, men att det är mycket bättre nu. Jag fick också svara på en enkät om min psykiska hälsa. Och nej, jag har aldrig funderat på att göra mig själv illa. Eller Liten för den delen.

Jag berättade om mitt depp förra torsdagen. Vilket sköterskan tog på (för) stort allvar och istället för besök om två veckor så blir det besök om en vecka istället för att följa upp. Men jag berättade att sambon ska vara ledig två veckor nu, så det ska nog bli bättre. Vi ska inte jobba något alls med huset då utan bara vara en familj och göra familjsaker. Just nu är det bara för mycket med renoverandet.

Lite kul att jag träffade en mamma där med sin 7-veckors tjej. Vi var båda besvikna över att en mammagrupp inte kommer att komma igång innan i oktober. Så hon fick mitt telefonnummer, så ska vi se om vi kan träffas - vi kände båda att det är NU man vill träffa andra mammor och prata om sina bebisar, speciellt då vi båda har fått våra första bebisar. Vi får se vart det leder någonstans.

6 VECKOR
Vikt: 5 065 gram (4 680 gr/4 040 gr)
Längd: 58 cm (i.u/54,5 cm)
Huvud: 40 cm (i.u/38,5 cm)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på tre-månadersdagen idag den 12 oktober!!

Astillbe sa...

:-D Du minns!!!

Hur går det för er?! Det går jättebra här, nu när sprutan är tagen, tillväxt- och utvecklingsperioden närmar sig sitt slut. Och han sov häromnatten hela underbara 10 TIMMAR! På raken alltså... ;-)

Anonym sa...

Jo, det går bra här också. Hon fick andra Pentavacen plus första Pneumocoquen i förra veckan och har varit lite hängig. Storebror tyckte det var jättehemskt!! Hon kräks en del, men vi har fått till en bra blandning av bröst och antikräkpulver och alla är nöjda :-) Det har också hänt att Flickan har sovit länge på raken. Tyvärr har inte jag passat på... ;-)