måndag, november 06, 2006

Ruvardag 18 och morgonrapport

Jag får nog uppdatera oftare idag! ;-)

Jag har inte sovit mycket inatt. Jag har vridigt och vänt mig, sovit oroligt, slumrat, vaknat alldeles varm, slängt av mig täcket, vaknat av att jag frusit, fått en armbåge på näsan av sambon och jag vet inte vad.

När klockan ringde 5:30 snoozade jag och slumrade om direkt. Drömde då att jag gick på toaletten för att ta morgonproggisen och upptäckte att jag börjat blöda. Det tog en lång stund när klockan ringde igen för mig att förstå att det bara var en dröm. Sedan blev jag jättenervös när jag väl kom upp på toaletten, var det en sanndröm?

Phu. Inget blod.

Tog proggisen och gick och la mig igen.

Sambon och jag pratade igår om vi skall testa tidigare. Ingen av oss vågar så vi väntar till imorgon bitti. Det är ju som med trisslotter - man kan vara miljonär fram tills man skrapar. Inventerade förrådet imorses, jag har 3 tester. Skall beställa hem ett pack med CB också.

Och som jag oroar mig. Igår var jag skitorolig för att jag hade sådan mensvärk hela dagen och såg det som negativt. Idag har jag knappt känt något alls, och då tror jag att det är negativt.

Kontentan är att jag kommer att landa väldigt hårt den här gången om kroppen bråkar med mig. Jävligt hårt. Det är lååånt ner till det svarta hålet nu, men ändå så nära...

Tack vänner för att ni är ett sådant stöd.

11 kommentarer:

Anonym sa...

håller alla tummar och tår för att esmeralda håller sej kvar därinne. *kram kram kram*

Tingeling sa...

Huu, vilken rysare! Uppdatera, jag följer dig med tummarna i vädret!

Anonym sa...

Shit vad spännande det är nu!!! :-) It ain´t over until th fat lady sings, säger jag bara!!! Och den feta damen är ju hos mig och sjunger för full hals :-)
Kram

Anonym sa...

Nu jävlar är det er tur. Nu jävlar säger jag bara. Ursäkta att jag tar till kraftuttrycken men så är det. Jag har följt dig så otroligt länge. Så nu måste det bara vara dags.

Stor, stor kram!

Anonym sa...

Jag håller tummen! Jättemycket. Har läst hela tiden, dock aldrig kommenterad. Lycka till!

Nina

Anonym sa...

Ä fy fan! Nu blir jag ju oxå nervös! :) SPÄNNANDE är bara förnamnet!

Anonym sa...

Ja idag får du uppdatera jätteofta! Kramar!!!

Anonym sa...

Oj, oj, oj, vad spännande...
Kram!

Anonym sa...

Ja du, jag förstår er att ni inte vill testa tidigare. Jag testade först på dag 18 med Ella. Men det är ju helt klart nära nu och jag förstår om det är lång väg ner ... Men jag hoppas att ni inte ska behöva falla!! KRAM.

Anonym sa...

Ååhh vad jag hoppas att ni har lyckats denna gången!

Håller tummarna superduperhårt!

Kramar i massor

Mina sa...

Jag kommer ju knappt våga titta in här imorgon ;-)
Så hur ska du våga testa?
Hoppas, hoppas, hoppas!!!

KRAM!