måndag, november 13, 2006

Inspanad i profil

Svärfar hade för en tid sedan pratat med en vän över telefon. ”Har du blivit farfar än”, frågade vännen. ”Inte vad jag vet”, skojade svärfar. Vännen tyckte att svärfar gott kunde ta och spana in magen (min!) nästa gång han träffar mig.

Detta berättade han för oss i lördags. Skrattandes. Och sa att nu har han spanat in min profil!

:-D Om han bara visste!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Och kan du tänka dig att hade du hört den där kommentaren för en månad sedan hade du blivit helt sänkt! (antar jag)

Men nu är den bara rolig! :-)

Astillbe sa...

Du har helt rätt! Han tjatar varje gång vi är där på att han vill ha barnbarn, och sista åren har jag ibland blivit helt förtvivlad.

Han är ganska gammal och det känns som en stor lättnad för oss nu att vi vet att han med största sannolikhet kommer hinna uppleva att bli farfar.

Sambon sa "pappa, det kommer att komma längre fram ska du se" eller något åt det hållet. Och då satt vi och höll händerna under bordet i smyg... :-D

Anna sa...

Nämen!!!!!!!!!
Har inte hunnit läsa bloggar alls på ett par veckor, och nu när jag gör en rundtur så får jag se någonting underbart. Du är ju PÅ SMÄLLEN FÖR SJUTTON!!!!!

Tjohooooooo och massor av megagrattis!

Anonym sa...

Ja fy vad jobbigt att bli inspanad när man inte är gravid! Jag har ju inte världens plattaste mage heller :-) Gissa om han kommer att bli lycklig när han får veta på riktigt!!
Kram

Anonym sa...

Grattis grattis grattis i masor :) Vet så otroligt väl vad du går igenom. Nu har jag inte läst hela din blogg utan bara de senaste dagarna. Var det ett fryst embryo? Sitter just nu och väntar på testdagen om 13 dagar! Det är litet fryst embryo som vi hoppas ska trivas i magen! http://blogg.aftonbladet.se/7612/ skriver jag på. Lycka till med allt och njut :)

Astillbe sa...

anna - tack! ;-) Det var som du sa, det var Menopuren som gjorde susen! Kram!

titti - tack! Lycka till själv, skall följa din blogg! Kram!