onsdag, november 01, 2006

Ruvardag 13 och skitdag nästan hela dagen

Idag har det varit en riktig skitdag. Sambon och jag bråkade lite imorses huruvida man skall ta bilen eller inte – det var ju halv snöstorm ute. Sedan kommer man till jobbet och blir överkörd av kollegor och chefer, eller snarare förbikörd. Sedan får jag vet att det där jobbiga från i september inte är slut.

Dessutom är jag så spänd. Jag skulle behöva en lång massage för att få ut alla knutor jag har fixat nu i nacke och rygg.

Vännen T messade på eftermiddagen och frågade om jag ville gå på meditation igen, vilket jag tackade ja till. Jag behövde få koppla av, och om jag fick ett till mysigt budskap skulle ju det vara ett plus i kanten.

Meditationen gjorde mig avslappnad, men det gick nog inte lika bra som förra gången. Jag fick inga bilder till mig och hade svårt att slappna av. Men efteråt kände jag att jag ändå fått en del lugn i kroppen. När jag gick hem grubblade jag mycket. Insåg jag att jag var beredd att byta jobb. Vi får se hur det blir med det…

Efter meditationen förra gången sov jag som en stock varje natt i en vecka. Sista veckan har jag sovit uruselt, så jag hoppas på samma resultat den här gången.

Och jag fick budskap även idag. Den här gången från min gammelmorfar. Min morfars pappa träffade jag aldrig, han dog före mamma föddes. Min mammas morfar dog när jag var liten. Likaså pappas morfar, har inga minnen av dem. Budskapet löd:

Tösen min.
Du funderar mycket på livet i stort.
Bekymra dig inte över framtiden.
Och det som komma skall.
Det är din tur nu att uppleva lycka.
Tag hand om dig själv och tro att allt är möjligt.
Kram din gamlemorfar

Magvärken höll sig borta större delen av dagen men kom tillbaka under eftermiddagen (i samband att jag tog progesteronet) och blev återigen kraftig under kvällen. Under hela meditationen värkte det på rätt bra, men jag hade en bit att gå hem efteråt och det var skönt att få komma ut och röra på sig lite. Även om det var fullständigt livsfarligt att gå ute, rena isbanan och –8 grader!

Minnesanteckning
2006.11.01: 36,8, mycket värk på em och kvällen.

Inga kommentarer: