fredag, november 17, 2006

Orolig

Jag analyserar sönder allt i vanlig ordning. Men igår och idag har jag känt få eller inga symptom. Brösten kan kännas lite svullna och ömma på morgonen, sedan ingenting. Yrseln är på väg bort helt.

Hungern och suget finns kvar men inget illamående. Alla pratar om att de blir så trötta den första tiden – jag känner mig inte tröttare än vanligt. Magen svullnar upp på kvällen – fast det var mer i början än nu.

Inser att oron aldrig kommer att försvinna. Det kommer hela tiden finnas något att oroa sig för. Jag försöker faktiskt plocka fram mitt
andemeddelande när jag blir som mest orolig. Och tänka på att allt faktiskt är möjligt.

Men jag inser att VUL kan inte komma tillräckligt fort nog. Men nu är det inte många dagar kvar. Och jag kommer att vara grymt nervös inför det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
När jag var gravid mådde jag inte illa alls, spydde inte en enda gång, var inte yr eller torr i munnen. Det enda symptom var att jag mådde illa en (!) morgon. Var trött men det blev jag inte förens kanske i vecka 6-7. Hade jag så småningom inte känt sparkar i magen hade jag nog inte fattat att jag var gravid...! Hoppas att du också får en skön graviditet!