lördag, november 11, 2006

Öken

Sahara har flyttat in i min mun. När jag vaknade på morgonen var jag torr som fnöske i munnen. Jag har känt av muntorrheten de senaste dagarna, men långt ifrån så här kraftigt. Det hjälper inte heller att bälja i sig dricka – man får ju bara springa och kissa hela tiden.

Yrseln finns där fortfarande, men det känns lite avtagande. Däremot börjar brösten sakta ömma nu, om man trycker lite lätt på utsidan, känns som träningsvärk ungefär. Illamåendet är borta, men jag har det konstanta suget och hungerkänslan kvar. Magen värker nästan ingenting längre, men på eftermiddagen och kvällen blåser den upp sig och blir gasig. Fryser och har ett mer skärpt luktsinne. Småfinnarna har blivit stora. Sover dåligt om nätterna, och är uppe och kissar 1-2 gånger (aldrig tidigare).

Nojjig är jag ändå. Oron kommer när jag inte känt av något på länge, eller inte tänkt på det. Så man kan väl säga att ju mer illa jag mår, torrare i munnen, sover sämre, desto gladare är jag. Låter det knäppt?! :-D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad jag känner igen mig i vad du skriver! Jag har oxå testat ett antal ggr, senast i förrgår för det är så overkligt fortfarande. Jag har oxå världens muntorrhet, det hade jag aldrig förra ggn så det är ngt nytt för mig, det var dessutom det allra första tecknet kan jag inse så här i efterhand, jag var nämligen och storhandlade 5 dagar efter inseminationen och då inne i affären blev jag helt plötsligt så enormt torr i munnen, det kändes som tungan skulle fastna i gommen och därefter har det hållit i sig... Häftigt egentligen med att man kan känna ngt så tidigt! Annars har du nog väldigt mycket mer symptom än mig, jag känner nämligen inget förutom muntorrheten.

kram!
Anki

Anna sa...

Det låter lite knäppt men jag förstår dig precis. Jag hur just kommit in i 2:a omgången med illamående. Det är inte alls kul men samtigt så känns det tryggt.