söndag, november 19, 2006

Nybadad och avslappnad

I helgen har vi grejat här hemma med vår renovering och det känns faktiskt som vi fått mycket gjort, också även när det gäller hushållsarbetet. Rent och snyggt och tvättat! :-D

Under hela veckan har jag längtat efter att få ta ett bad. Och det hann jag äntligen med ikväll. Jag låg nog närmare två timmar och läste en bok, som var, vad ska man säga, upprörande? Återkommer om det senare.

Min hud börjar återgå från russinskrynkel till normal släthet igen! Men huden känns riktigt babylen efter badoljan (ok då, nästan lika len!). Och trots den grymma boken jag läste känner jag mig avslappnad och vid gott mod.

För övrigt lyser symptomen med sin frånvaro. Jag läser om andra som spyr och måste köpa nya byxor. Jag är hungrig. Och det suger i magen. Har inte behövt gå upp och kissa de senaste nätterna. När jag anstränger mig blir jag snabbt andfådd och illamående. Muntorrheten är kvar, yrseln borta. Men av någon konstig anledning blev brösten jättesvullna och väldigt ömma i badvattnet. Det gav mig en trygg känsla ändå och sista stunden i badvattnet låg jag och kände på magen och pratade lite med den.

Men jag skriver nästan inget, vare sig här på bloggen eller i på FL eller AFF. Jag vågar nog inte. Inser att jag trivs bättre på mina rosa moln och jag hoppas få återvända dit på onsdag igen. Och då förhoppningsvis inse att jag är lyckligt lottad som mår bra. Men jag skall uppdatera bloggen oftare!

Förresten så testade jag Carlsbergs nonalkoholic öl i helgen! Åh, det var supergott! Har inte druckit öl på minst fem veckor och hade faktiskt inget sug efter det. Förrän jag smakade på det. Jösses, mumma! Men jag insåg att det där med nonalkoholic var sanning med modifikation – det var 0,5% alkohol. Därför tog jag bara en i lördags och så blev det en ikväll. Visst, det är ingen stor mängd, men jag vill inte utsätta fostret för något, inte efter all mödan att då den till att vilja stanna där!

Nu blir det lite kattgosande och sedan bingen.

Önskar er en god natt!

3 kommentarer:

Superquinnan sa...

Hej.. Ja, du får då aldrig slappna av riktigt ordentligt... Min mens var ju såå sen innan bröllopet.. Hua va jobbigt men sen kom den på dag 31... Nu hoppas jag att allt ska rulla på i sin takt.. Nu är vi ju gifta och hoppas bli fler i familjen.. Jobbigt bara när talen innehöll "små tassar", "kusiner" och allt det där barnsnacket.. Man blir lite stressad.. Men jag har undrat över varför det är okej att tjata på folk som har gift sig om när det kommer smått.. Men det är inte någon som tjatar på folk som har barn att de skall gifta sig?? tänkt på det??? ha det gott och slappna av nu.. Kram och tack för lyckönskningarna!

crrly sa...

Gött att du mår bra!!! :)

Ska också testa det där ölet, men bra resonerat av dig att inte ta för mycket. Snart är det glöggdags också, jag tänker _koka_ lättglögg! Mycket godare än saftglögg ju!

Kajsa Bergman Fällén sa...

Alkohol finns naturligt i många livsmedel, t.ex. i filmöjlk och yoghurt. Oroa dig inte för 0,5%, det kan definitivt finnas mer i yoghurten eller svartvinbärssaften och det är en försvinnande liten mängd.