onsdag, maj 16, 2007

Värsta natten på länge

Det var länge sedan jag sov så dåligt som inatt. Somnde sent och vaknade redan efter två timmar av att jag var fruktansvärt kissnödig. Gick upp - hade fått väldigt ont i ryggen redan under kvällen som hade blivit värre under natten (trots vetekudden).

När jag kissade fick jag väldigt ont i höger njure, en värk som satt i väldigt länge inatt - tillsammans med ryggvärk och mensvärk. Jag fick inte sovit speciellt mycket, och ingen ställning var skön att ligga i.

Jag tycker att jag har växt mycket snabbt nu och nu känner jag mig verkligen höggravid. När jag sitter vanligt känner jag magen mot benen. Liten är stor och stark nu och rör sig otroligt mycket, speciellt sista tre dagarna. En del kickar känns rätt bra också.


Angående det här med njuren. När jag var 18 år fick jag problem just när jag kissade, att det kom en fruktansvärd värk som kunde nocka en totalt. Jag har varit inne akut för det och man hittade inget - och då har jag sedan gjort både gynundersökning, rektoskopi och gastroskopi. Efter ett tag försvann det, men till och från under åren har jag fått värk, men det har varit ytterst sällan - kanske bara någon gång per år.


Sedan igår kväll har det kommit varje gång jag varit på toaletten. Det känns inte bra.

Längtar tills jag får sova igen.

1 kommentar:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Hehe, jag längtar också tills jag får sova igen, känns som länge sen nu :D.

Kram!