tisdag, maj 22, 2007

Sover som en stock

Sista 4-5 dagarna har jag sovit som en död. Jag sover så djupt och det gör ont i mig när jag vaknar.

Dock har jag vaknat nu på sistone av att jag måste kissa, vid 1-3-tiden. Men jag somnar om direkt, trots Litens kickar när jag stör dens läge i magen när jag vispar runt lite på natten.

Och när jag vaknar på morgonen är jag helt slut. Klockan ringer sex, men jag går sällan upp förrän 45-60 minuter senare. Jag orkar inte.

Och inte är jag så trött på kvällarna heller utan går och lägger mig vid 23-24, och så sent gick jag aldrig och la mig ens som icke-gravid när jag ska upp och jobba dagen efter.

Funderar på om detta kan vara en fas? Just att jag sover så djupt? Jag vet ju att det ändras på slutet där jag istället förmodligen kommer sova kortare stunder, men mer frekvent.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jobbigt att vara så trött på morgonen! det är SÅ svårt att komma upp då. annars ser du ut att må bra, härligt! jag är så himla glad för er skull! kram kram

Superquinnan sa...

skönt att höra att du är tillbaka. Vi skall på föreläsning med FK nästa vecka just för att de skall hinna ta in alla papper ocu ta beslut mm. Vad sent ni får gå? Men det kanske är olika i olika län? Fin mage du har nu!! Stor och rund. Hoppas du mår bra. Kram

Anonym sa...

Vad skönt att du kan sova! *avis* Det har börjat göra så infernaliskt ont i mina höfter när jag ligger på sidan i sängen även fast jag försöker bulla upp med mängder av kuddar, och ligga på mage går ju av naturliga skäl bort. På rygg kan jag inte heller ligga längre eftersom jag blir illamående, så det som nu återstår är att försöka sova halvsittandes... JIPPI! ;-)

Jag har oxå börjat vända på dygnet nu trots att jag fortfarande jobbar, har jättesvårt att komma i säng i tid på kvällen.

Det är onekligen speciellt att vara höggravid! Både otroligt häftigt, mysigt och samtidigt väldigt jobbigt och smärtsamt! :-D

kram, kram från Anki (som har 44 dagar kvar till bf!)

Anonym sa...

Är det bara jag som har problem med uppdateringar? Jag är inne nästan varje dag och helt plötsligt finns det uppdateringar från flera dagar tillbaks som jag inte har sett... Känt problem?

Kapybaran sa...

och jag sover både gott på natten OCH ett par tuppisar på dagen. :-)

Men som jag längtar efter att få sova på mage........

tre veckor och en dag kvar. max. lääääääängtar.

mest efter barnen. men även magsovande ;-)