torsdag, maj 03, 2007

Äntligen ett kök

Idag var det helt underbart att åka hem. Huset var tyst och lugnt - alla hantverkare och gäster borta*. Köket är uppsatt och det ser så otroligt bra ut! Vi är båda helnöjda och går hemma och myser. Sambon säger att han älskar att stå och bara titta på det.

Ikväll har vi börjat torka ut lite skåp och ställa in saker. Alla kartonger vi har packat ner gås igenom - det vi sparar ska diskas innan. Mycket saker slänger vi - en del saker har varit nerpackade i över tre år - har vi inte saknat det hittills så vad ska vi med sakerna till?

Det återstår visserligen några få saker innan det är ett helt fungerande kök. Vi måste köpa bänkar, hoar och kran. Så det enda som saknas egentligen för full funktion är rinnande vatten.

Men snart så är allt på plats!

Och jag är fullkomligt slut efter en jävligt intensiv vecka. Phu!

*Vi var sex personer totalt och 2 katter i en fullkomlig röra. Alla ska ha mat och det ska finnas plats att båda laga den och servera den. Phu!

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad skönt att ni börjar få ordning, när nog skönt om du har lugn och ro sista veckorna

Astillbe sa...

Ja, det är så skönt att få det på plats! Huset har blivit lite mindre stressat nu - vi ska fixa lite med tapeter och så. Vi ska få klart ett sovrum så att vi kan flytta kontoret dit - och kontoret blir sedan barnrum! Det längtar jag efter att få fixa, skruva ihop sängen och så!