tisdag, maj 23, 2006

Väntar fortfarande

Fortfarande ingen mens i sikte. Mensvärken har varit mindre jobbig idag än vad den varit både igår och i söndags. Magknipen är kvar och efter lunchen idag kändes det precis som i början på magkatarr. Räcker det inte med problem???

Och jag måste ju erkänna att hoppet infunnit sig igen, visserligen bara en strimma men ändå. Vilket irriterar mig för att jag sörjde i söndags och tyckte mig ha klarat av den biten för den här månaden. Orkar inte dra ett varv till.

Och magen är svullen som en jag vet inte vad. Den har blivit värre nu mot eftermiddagen - svårt att dölja i min korta tröja. För övrigt känns allt som vanligt. Tempen var fortsatt hög imorses.

Jag tog sista progesteronet i lördags kväll. Tidigare när jag slutat med progesteronet kommer mensen efter en till en och en halv dag efteråt. Nu har det gått tre dagar. Och helst så kan den dröja tre dagar till, för i sådana fall missar vi inte nästa ägglossning utan kan få en chans där med.

Inte för att det egentligen spelar någon som helst större roll. Det händer ju aldrig något. Men köper man ingen lott, kan man heller inte vinna. Eller?

Inga kommentarer: