söndag, maj 07, 2006

Apropå...

... whiskey så gjorde den inga underverk förra fredagen. Förkylningen höll i sig större delen av helgen och halsen har fortfarande inte gett med sig, men idag känns det bättre än tidigare.

... ägglossning så har jag det nog idag. Testet i fredags gav inget + (dag 14) vilket jag iofs redan visste. Men testet igår var det något fel på, det hände inget alls där och eftersom jag aldrig blev kissnödig igen så blev det heller inget omtest. Men jag brukar ägglossa dag 16 när allt fungerar som det brukar göra.

... min tandvärk som jag hade efter att ha lagat två tänder så kan jag meddela att det numera har gått över. Vad som finns kvar är en djävulsk ilande i tanden, vilket innebär att jag får hålla för med tungan som ett lock när jag äter glass. Men jag tuggar numera på båda sidor. ;-) Vill ju inte rotfylla 2 tänder för att de inte vet vilken som spökar. Skall kolla upp detta hos en annan tandläkare till sommaren.

... mys-schemat så är det naturligtvis igång. Inget kul med kravsex, men än så länge har det varit riktigt bra! ;-)

... pollen så är sambon dödens dålig och tittar på mig med svullna röda ögon. Så idag skall han hålla sig inomhus och städa stackarn.

... rådjur så har de inte setts till sedan i måndags. Nu börjar mina tulpaner knoppas, så jag skall ösa blodmjöl och hundhår runt dem.

... månadens taktik så har jag tänkt använda mina överblivna proggisar. Om det är progesteron jag saknar så är det progesteron jag skall ha. Har väl 100 st som ligger och skräpar. (Ja, jag tar dem frivilligt)

... värmen så säger jag bara - I just love it! Så nu sticker jag ut och äter frukost i solskenet!

Ha en bra dag*!

* För dig som läser detta nu under dagen säger jag bara - UT MED DIG! Sitt inte framför datorn! :-D

1 kommentar:

Anonym sa...

*s* Det har verkligen gått långt när man tar proggisarna frivilligt. Men vad gör man inte?!

Jag lovar, jag ska snart ut och picknicka i Slottsskogen. Skulle bara "hälsa på" mina vänner först!

hoppas du har det fint!
Kram!