torsdag, maj 25, 2006

Nya hål att fylla med pengar

I tisdags hade vi lite myskväll och firade brevet från Sahlgrenska. Sambon kom ju hem senare på kvällen och blev glad när jag visade honom det berömda brevet som vi väntat på så länge.

Under middagen satt vi och pratade om vad vi skulle göra med våra skattepengar nu när vi inte behövde använda dem till en IVF på Carlanderska. Vi ansåg båda två att vi skulle använda dem på semestern i någon form. Men vi är lite oense hur, men det ger sig nog.

MEN - inte får man vara glad länge! Efter middagen gick vi upp och tittade på ESC som jag spelat in. Och vad händer? Jo direkt efter att sista bidraget visats så dör tv-fanskapet! Bildröret lägger av efter 11 års trogen tjänst. Visst hade vi planerat att köpa en ny platt tv men det skulle vi göra först när vi byggt klart vardagsrummet. Så nu är vi kluvna, skall vi köpa en billig tjock-tv, en mindre LCD som vi kan ha i sovrummet sedan (och då köpa en plasma) eller skall vi redan nu köpa en dyr plasma-tv?

Jag röstar nog på en 27" LCD som vi sedan kan sätta i sovrummet. Så kan vi köpa en större plasma-tv sedan när de gått ner mer i pris. Vi får se vad det blir. Ikväll blir det nog Finans eller något om vi hittar kartongen det ligger nerpackad i...

----------------------------
VECKA 21
Alhohol: -
Antal brev från SU: 1
Antal kraschade TV-apparater: 1
Cykeldag: 2 av 30
Frukt: 1 banan
Godis: 1 center och snart mycket mer ;-)
Promenader: 1
Viktminskning: 0 (totalt -1 kg)

Inga kommentarer: