tisdag, februari 28, 2006

Normal väg

Tja, eftersom vi nu skall göra det the old fashion way, så har jag nu bunkrat upp mitt sinade lager. På väg till mig är nu 10 ägglossningstester (stavar naturligtvis, hur fanken smyger man annars in ett glas på toaletten på jobbet?) samt åtta (!) gravtester. Jag brukar sällan köpa många tester, men efter förra veckans episod så tänkte jag att jag kan handla på mig lite. Tre stavtester och fem strips.

Har känt mig kass nu på kvällen. Illamående och trött. Har haft lite yrsel till och från de senaste dagarna. Hoppas bara inte att det är något skit på gång, har ingen ork att vara sjuk nu. Och inte tid heller för den delen. Och till råga på allt så börjar det spänna i äggstockarna (redan?). Om jag skall räkna äggplocket som min senaste ägglossning så är det dags för nästa redan till helgen - men man vet ju aldrig om/när den kan komma pga av alla hormonerna jag tagit.

Men vi ser båda fram emot att blödningen skall ta slut någon gång! Det var länge sedan nu! ;-)

5 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Och du har lärt mig, att aldrig lita på ett graviditetstest igen.
Du är ju inte ensam om att testat falskt positivt heller tyvärr.

Jag förklarade just för mannen att vi behöver göra minst två test om något skulle visa sig positivt.

Astillbe sa...

Ja, inte ens i min dröm litade jag på det utan gjorde om testet! ;-)

Men jag har aldrig hört talas om någon som testat falskt positivt. Men det är väl lagen om allts jävlighet, den har ju förföljt oss sista tiden.

Kram!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

En gemensam bekant till oss från Aff har också fått falskt positivt på ett graviditetstest så tydligen händer det då och då.

Och det är väl inte så konstigt att det är vi "veteraner" som råkar ut för dem. Vi gör säkert fler test än alla andra tillsammans.

Anonym sa...

Skönt att ni ser fram emot det.. Då har ni med andra ord hittat tillbaka till varandra efter den senaste tidens sorger och bedrövelser.. :-)
Var rädda om varandra!

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra