söndag, februari 19, 2006

Dag 42 - Ruvardag 14 - Test

Pricken är borta. Testet var negativt. Jag är så arg, besviken och ledsen. Bara gråter. Värst av allt, är att se sambon ledsen. Jag hade så gärna velat ge honom det här. Han är min klippa, min bästa vän och jag älskar honom över allt annat.

Fan. Jag ville verkligen detta. Jag vet att jag skulle bli en jättebra mamma och sambon en underbar pappa. VARFÖR???

Tack alla ni för ert stöd.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Neeeeej...!!! Är så ledsen... Många varma kramar!

Tänker på er!

Anonym sa...

Jag tror också att ni skulle bli jättefina föräldrar och jag undrar också VARFÖR..? Det är så orättvist! Men ni KOMMER att bli fina föräldrar, till slut. Gråt och sörj, sedan får ni ta nya tag. Ni KOMMER att bli föräldrar, BRA sådana också.. Ge inte upp!
Många kramar, jag tänker på er

Anonym sa...

Nej! Jag som hoppade så för dig. *kramar*

Samtidigt är det som my säger: både du och jag kommer nå dit en dag. På ett sätt eller ett annat. Vägen kommer säkert att fortsätta vara jävlig, men har vi kommit så långt som vi gjort nu kommer vi komma hela vägen. Så det så.

Kram! Och ta hand om er nu.

Anonym sa...

Hej vännen! Jag testade också negativt. Det är tungt och "varför" ekar i mitt huvud, precis som för dig. Stor tröstkram från en som befinner sig i exakt samma situation just nu. /Carnesir

Anonym sa...

Många kramar!

Jag trodde verkligen att det var er tur nu. Allt känns säkert helt värdelöst just nu men en dag kommer ett litet barn få er som underbara föräldrar. Jag hoppas att denna långa jobbiga tiden för er snart är slut och att det bli ER tur... Kram...

Anonym sa...

NÄÄÄ! Är så jävla lessen för er skull! Massor med tröstekramar!!

Anonym sa...

Jag säger också som my: ge inte upp. Har ni testat zonterapi? Mor min som är zonterapeut har hjälpt ett antal par som försökt få barn och inget annat har hjälpt. Jag önskar er allt gott och håller tummarna!

Anonym sa...

*ledsen* Jag vet inte vad jag akn säga som inte de andra redan sagt. Jag tror också att ni kommer bli bra föräldrar, och jag tror också ATT ni kommer bli föräldrar. Jag tror på det, stenhårt! Många många kramar ifrån mig!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Neeej!

Vad otroligt tungt!

Och det finns inga svar på varför, bara en massa nya frågor.

Världens största kramar!

Anonym sa...

Fan, fan, fan. Livet är orättvist, det är bara att konstatera.

Många, många kramar från mig.

Astillbe sa...

Tack alla ni. Ni är underbara.

Livet kan ibland vara så inihelvetes jävla orättvist.

*kramar om*

Ps. Zingiber - testade zonterapi för ett år sedan, gjorde underverk med min kropp då - dock inte gravid. Däremot fick jag tillbaka livsglädjen. Funderat faktiskt på att gå tillbaka. För att må bra.

Linda sa...

Fan! skickar världens största bunt med kramar till er. vi ska bli föräldrar en dag på ett eller annat sätt!