fredag, november 21, 2008

BM-besök vecka 10 - Inskrivning

Då var det dags för inskrivningen. Tyvärr var min bm sjuk så jag fick en annan bm - jag tror att det är samma som vi hade förra året när vår bm var sjuk då. Då tycket jag hon var väldigt opersonlig, men jag tyckte hon var helt ok nu, även om jag nog inte öppnade mig för henne på samma sätt.

Det känns inte som det var två år sedan sist. Jag minns ju allting och känner mig definitivt erfaren... Vi gick igenom min hälsa, min familjs ev sjukdomar osv. Nej jag röker inte, nej jag dricker inte... Har aldrig gjort abort, och aldrig testat droger.

Totalt är det två färre besök som omföderska. Ett av besöken som är indragna är läkarbesöket, och därmed får jag heller inget VUL. Det känns konstigt att behöva vänta till vecka 16, men jag är ändå lite mer coolare än förra graviditeten då jag ville ha bekräftat från allt och alla att jag verkligen VAR gravid. Nu känns det som att har testet visat att jag är det, då är jag väl det.

Måste komma ihåg att lämna urinprov i vecka 20 på nästa besök. Det fanns spår av äggvita så de vill kolla igen. UL är också inbokat redan, i mitten på januari.

Blodtryck: 120/70
Blodsocker: 4,4
Blodvärde: 127

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag har funderat på hur det kommer bli nästa gång man är gravid. Hur man känner inför alla BM besöken och om man fortfarande känner att man vill ha med mannen på vartenda (eller om han fortfarande vill vara med varenda gång).

Det blir alltså mer rutin? Man har ju varit på ett antal besök gången innan så det är väl inget direkt nytt?

Anonym sa...

Oj väntar ni barn igen! GRATTIS! :D

Astillbe sa...

blodpudding - jag kände mig väldigt mycket på rutin när jag var där. Tyvärr. Men det blir väl aldrig som första gången igen...

Ylwa - tack! ;-)