måndag, januari 29, 2007

Lugn...

Helgen har rusat iväg, igen. Det känns som den kom och gick i ett ögonblick. Hann inte alls med det jag önskat. Och under söndagen var jag helt slut...

Blödningarna fortsatte under söndagen, ganska mycket om man jämför med både i torsdags och fredags. Men idag har de avtagit och jag är faktiskt inte orolig. Sista Pevarylen tog jag i lördags kväll, och att de slutar nu bekräftar bara min teori om blödande slemhinnor.

I vilket fall ringde jag KK på morgonen, jag skulle ju höra av mig om blödningarna fortsatte. Fick ett konstigt bemötande, halva samtalet handlade om vad läkaren i torsdags hette. Hur ska jag minnas det? När jag började berätta om vad som hänt i torsdags började BM skriva ner allt - det borde väl finnas en journalanteckning - både från mitt samtal i torsdags och besöket? Istället för att lyssna (det är ju ändå rådgivning) skrev hon bara allt jag sa.

Efter en stund säger hon "Va, är du gravid"? Tillbaka på nivån där man inte läser journalen... Har blivit bortskämd på slutet, kommer inte att glömma det. Det slutade med att BM tyckte att det räckte med att jag träffar läkaren på torsdag när det är UL. Och vi la snabbt på. Men samtalet gav mig inget alls, kände mig snarare frustrerad och besviken efteråt. Jag kände att jag fick aldrig något sammanhängade sagt alls.

Nåväl, huvudsaken är att det slutar nu. Tre dagar kvar till UL... ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det var ju BRA att det verkar vara Pevarylen som orsakat blödningarna!!! Det var väl vad du trodde, har jag förstått och alltid skönt att få sina positiva misstankar bekräftade! GRATTIS!!!

Och vårdpersonal... du har ju fått bra bemötande på sistone och det är bra, men i det stora hela, alltså... noll koll, noll personligt ansvar och engagemang, jag tycker faktiskt att det de gör mest är att gnälla över hur oootroligt mycket de har att göra och hur oootroligt stressade de är. De människorna hade inte klarat sig många dagar inom den privata sektorn ska jag säga. Jag har jobbat på båda ställena och inte är det speciellt extra stressigt inom vården, men vad kollegorna gnällde!!! Är det något man kunde göra VÄLDIGT mycket åt, så är det organisationen och det ser man ju också på de få ställen det blivit tillåtet att testa något annat. Det blir effektivare och både personal och patienter är jättenöjda. Hoppas vi kan få ändring nu med den nya regeringen. Jaha, så blev det politiskt till slut :-), men jag har mycket åsikter om den kassa "vården" i Sverige. Funderar mycket allvarligt på att bli politiker.

Stort LYCKA TILL även i fortsättningen med Esmeralda! Även om det inte står något mer om någor frukt, så borde hon ju bli melon till slut!