måndag, maj 16, 2005

Dag 8 - Måndag igen...

Veckorna går så otroligt fort. Inte bara allt kring bebis och verkstaden, det snurrar jättefort här på jobbet och även hemma. Vet inte riktigt hur jag skall hinna med allt egentligen. Jag tillhör skaran av fruktansvärda tidsoptimister. Och jag lär mig aldrig.

Nåväl, det är idag en vecka sedan jag fick min mens. Imorgon skall jag på den första äggblåsekontrollen. Spännande i alla fall, att få veta hur det ligger till, men är ändå orolig för överstimulans. Jag har haft lite värk i äggstockarna sedan första sprutan.

Sprutorna går faktiskt ganska bra att ta, även om det fortfarande är väldigt olustigt. I lördags när jag stack mig gjorde det svinont, så då tog jag istället och stack mig jämte, kändes inte alls. Så nu har jag ett ställe på höger (min) sida av naveln, precis ovanför en liten leverfläck, där jag tar alla mina sprutor. Börjar se ut som en nåldyna! Nä, inte riktigt, men man kan se små prickar efter sticken. Och även igår gick det jättebra, däremot satt det kvar en droppe vätska på sprutan när jag var färdig, trots att jag lät den sitta inne i mer än 15 sekunder. Testade att trycka lite till på sprutan och då kom det mer. Så nu skall jag bara trycka de två knäppen och inget mer, kanske fick jag i mig för mkt igår, kanske för lite. Vet inte.

Har en tid för zonterapi på torsdag, tänkte avboka den. Vill inte äventyra något nu.

Inga kommentarer: