söndag, maj 22, 2005

Dag 14 - Sista sprutan tagen!

Wow. Känns faktiskt overkligt. Jag har klarat det! Jag, som är spruträdd, har fixat 11 sprutor med Gonal-F och nu för bara 10 min sedan 1 spruta med Ovitrelle! Och ärligt talat så var det inte så fasansfullt som jag hade trott. Sista sprutorna har gått väldigt bra att ta, även om jag kanske fått sticka om några gånger för att det gjort för ont. Och ikväll, Otrivellen satt väldigt hårt... fick trycka rejält för att den skulle gå in efter som nålen inte var lika smal som Gonal-F och var så orolig att nu skulle det göra kanonont. Men det stack till lite när den väl kom igenom och sedan gled den bara in...

Igår kväll precis innan sprutan och framför allt efter hade jag jätteont i livmodern, kändes som rätt så kraftig mensvärk. Tror aldrig att jag har haft så kraftig "äl-värk" förut. Men ingen värk i äggstockarna. Än. Det kommer väl nu. Testade med älsticka idag, nästan +.

På tisdag morgon är det dags för inseminationen. Har inte hunnit tänka så mycket på den tidigare, har varit så inriktad på sprutorna. Men, man kan väl säga, att nu har jag gjort min del! Resten får min käre man och doktorn sköta! Jag skall bara ruva och hoppa på det bästa! Kanske kan nationaldagen innebära lite härliga nyheter för oss?

Inga kommentarer: