lördag, maj 14, 2005

Dag 6 - Fjärde sprutan

Snart dags för den fjärde sprutan. Igår gick det väldigt bra, jag tog jämte naveln som tidigare och 45 grader, gjorde inte ett dugg ont. Det var skönt, för jag var rätt nervös och spänd innan.

Mensen kom tillbaka lite igår. Enligt gyn var det normalt att mensen dör ut så snabbt pga av hormonerna. Ringde dit för att fråga om luftbubblan, men det var ingen fara. Så jag gnetar på.

Sprutan tar jag ensam, sambon är extremt glad att han slipper vara med, så spruträdd som han är. Jag har fortfarande känningar i äggstockarna. Tre sprutor till sedan är det dags för kontroll. Måtte det inte ha blivit en massa äggblåsor nu så att det är kört!

Idag har varit en underbar dag, lite varmare än innan och även om regn- och åskmolen hopat sig och jag hela tiden trott att nu så kommer det, så har vi faktiskt klarat oss. Nu är det klarblå himmel och 13 grader. Mumma. Bättre än tidigare vecka! Har grejat i trädgården nästan hela dagen, älskar att gå där och greja och fundera - den enda gången jag helt kan koppla bort bebis.

Hmmm kom på nu att jag missade tempen imorses! ;-) Det händer inte alltför ofta att jag glömmer den! Nåja, ingen fara på taket... nu skall jag upp och ta sprutan, sedan blir det att avnjuta en jättegod pasta med rött vin till det!

Inga kommentarer: