söndag, september 24, 2006

Det där med polismakten

Kom på att jag missade lite i mitt bloggande av nykterhetskontrollen, blev påminnd av Tinselflickan.

Vid kontrollen i fredags så blev jag nervös! Vet inte varför - jag hade ju inte gjort något. Men ändå blir jag nervös, så är det alltid med polis eller liknande - är det respekten för polismakten eller vad? Försökte säga någon rolig kommentar men istället blev det bara jättepinsamt.

Nåväl - jag blev ordentligt kompenserad på Systemet sedan - jag fick nämligen visa leg!!! *asg*

6 kommentarer:

Anna sa...

Den dagen polisen stoppar mig kommer jag förmodligen kissa ner mig *s*. Lyllos dig som fick visa leg på systemet, jag hoppas på det varje gång. Senast var när jag var 29,5.. vore coolt att få visa leg nu när man är 31... :o)

Astillbe sa...

*ler* Fast vart går gränsen?! Jag får ändå visa rätt ofta - och jag är lika glad varje gång. Fast ärligt talat - är det kul att se ut som man inte fyllt 20 än? ;-) Enligt mig ser jag ju absolut inte så ung ut, men... nä, jag blir lika glad varje gång ändå!

Anonym sa...

haha, jag får visa leg var och varannan gång. Nästan så jag blir besviken om de inte frågar efter det... ;o)

Astillbe sa...

tinselflickan - det var hemskt kul innan jag fick bytt till det nya körkortet - när man flängde upp det STORA GAMLA kortet då behövde de inte längre titta på födelseåret! ;-)

Superquinnan sa...

Hm sist jag var på systemet chansade jag på att inte visa leg. men då frågade damen i kassan minsann.. och jag är 30 om några månader... Hmmm. Nåja, jag ser väl ung ut iaf.. Man får vara glad föf det :)

Anonym sa...

Jag blir också väldigt nervös av poliser och sådant... måste ha gjort något hemskt i mitt förra liv*skrattar*

Jag tror aldrig jag har behövt visa leg på systemet, inte ens när jag var 20.