måndag, december 04, 2006

Helt fantastiskt!

Livet är bra märkligt och underbart ibland! På morgonen fick jag ett underbart SMS – vännen T har lyckats igen på egen hand* där IVF-behandlingarna gått bet! Spontan graviditet två gånger inom bara loppet av 3-4 månader!

Tyvärr gick det inte så bra förra gången, men den här gången ska det sluta lyckligt! Jag är nämligen helt övertygad om att jag ramlade över T av en enda anledning – vi ska bli mammor ihop och bilda barnvagnsmaffia i S-byn och knuffa folk ur trottoarerna!!!


Jag är så erhört glad för er skull!
Och det ska gå bra den här gången!


Var sin sommarbebis - det kan inte bli bättre!


* Nåja, herr T var nog med på ett hörn också! ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad roligt för dem! Vad kul det blir för er med bebis nästan samtidigt!

Anonym sa...

Ja visst är det underbart. Jag blev oxå helt otroligt glad när jag såg Ts nyheter i morse. :-)

Såg att du hade beställt böcker förresten, bra att du inte väntade lika länge som mig. ;-) Jag har hittills bara köpt Mammapraktika (och en Amelia-tidning) och boken köpte jag för bara ett par veckor sedan. Du får gärna berätta om den andra (handbok...) är bra, så kanske jag skall skaffa den oxå. :-)

Kram!

Amira sa...

Jo superfantastiskt, sådant händer bara inte.
Mirakel!

Superquinnan sa...

Hej.. Kul!!! Alltid roligt att ha nån att vara mammaledig med ju och för bebisarnas skull också. Denan månad... Mens eller inte??? Vi hoppas och hoppas... det är det värsta!

Astillbe sa...

annah - det är vad vi hoppats på men kanske inte trott på... :-D

betty2 - Om du inte har Lennart Nilssons bok så måste du bara köpa den! Bilderna är helt fantastiska! Har svårt att köpa böcker som ironiserar och skämtar om graviditeten. Får se vad jag köper mera!

amira - visst är det!

singelmingeltjejen - åh, håller tummarna så hårt för er, önskar att ni lyckas!