söndag, december 03, 2006

Helgrapport

Har mått illa hela helgen och jag har verkligen försökt att äta lite och ofta. Men frukosten var så himla god idag att jag åt mycket. Så efter någon timme var det bara till att gå och ställa sig och göra en kopp med ingefärs-te.

Man hör ju om morgonillamående, men för mig är det helt tvärtom. Mår jag illa på morgonen beror det på att jag är så himla hungrig. Illa mår jag 30-60 minuter efter att jag har ätit oavsett tidpunkt på dygnet. Eller om jag är igång, typ med julstädning som idag. Jag blir lätt andfådd och flåsar. Måste komma igång och motioner, hur ska vi annars få ut den???

Åt en större portion på kvällen. Med lite chilinötter efteråt. Sedan kände jag mig så fruktansvärt trött. Och så kom illamåendet som ett brev på posten. Tacka vet jag clementiner.

Min lillasyster har varit jättegosig i helgen. Hon har klappat magen flera gånger och lagt huvudet mot den och krama mig/den. Det är en sådan häftigt känsla! Första gången blev jag alldeles överumplad, men sedan jag blev alldeles varm i hela kroppen. Det är faktiskt något där inne!

Så vem fan bryr sig om lite illamående?! Det gör mig ändå lycklig!
;-)


Vi gjorde en snabb shoppingtur på stan igår, sambon och jag. Jag var främst ute efter gardiner till sovrummet. Men så såg jag att i en affär att de fortfarande sålde de limegröna handdukarna jag köpte i somras, så jag köpte några extra mindre handdukar. Och i somras bestämde jag mig för att bara köpa för två personer, jag kan inte hålla på att handla för att vi kanske blir fler i familjen, så det blev två stora badhanddukar. Men nu tog jag även en duschhandduk i syfte till bebisen (handduken är jättemjuk och skön) och när jag stod där i kassan såg jag även en limegrön barnhandduk med huva, med några broderade nallar på! Den slank med direkt!

Har ordnat med en trådback i vår nya garderob där jag har lagt alla saker som jag köpt och även kläderna från min lillasyster, ihop med vul-bilderna. Det har blivit en fin liten hög nu, men när jag tittar på den kan jag fortfarande inte förstå att det är sant...

Inga kommentarer: