torsdag, mars 09, 2006

Skum kropp!

Tänkte gått in här och öst galla över min helknäppa kropp (igen). Jag började ju att testa med älstickorna i fredags och då fick jag nästan ett positivt test - nu är det nära tänkte jag.

Men icke. Det blev bara svagare och svagare för varje dag. Jag fick tandvärk på lördag kvällen = inget sex. Först på söndag kväll fick vi till det. Men jag räknade då med att OM jag haft ägglossning så var det före söndag kvällen. Alltså är det stenkört. Jag kände mig grymt besviken trots att jag ändå inte räknat med något annat än en knäpp cykel.

Igår gav jag upp stickorna men så tänkte idag att jag ändå kunde kolla upp varannan dag och se om det händer något. Och vad händer då? Jag får positivt idag! Idag är strecket lika starkt som kontrollstrecket. Sambon lämnar mig själv i helgen så nu är det bråttom! ;-)

Men hur tusan kan hormonerna gå upp o ner på det sättet?

1 kommentar:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

På den gamla goda naiva tiden när jag hängde på pfb (som det ju hette då) sas det alltid att styrkan på strecken kunde gå upp och ner hur som helst utan att det betydde något alls.

För mig stämde det ju verkligen, men det visade sig ju också vara så att ett positivt resultat inte alls betydde ägglossning för min kropp.

Men i alla fall så är det tydligen så att det teststrecksstyrkan inte har så mycket med ägglossningshormonerna att göra förrän de blir jämnstarka streck, och därför kan nivåerna hoppa ganska mycket.