lördag, augusti 06, 2005

Dag 28 - Oj 13 dpo!

Såg nu att jag enligt FF är 13 dpo. Det håller jag i och för sig inte med om, jag tror att äl var på måndagen, inte på söndagen. Så enligt mig dag 12 efter ägglossning. Men det innebär att mensen kommer mån-tis NOT!

Har halsbränna igen, eller så där att det är påväg att bli. Hungerkänslorna är fortfarande kvar, har varit så hela veckan. Bröstvårtorna har börjat ömma sedan igår. Har lite molvärk, ibland svag, ibland lite starkare.

Blir spyfärdig när jag tänker på att jag står inför ännu en IM. Min 25:e. Skall det bli den 25:e besvikelsen också? Funderar på att göra ett test imorgon, har bara ett - ett fintest (CB)!

Inga blödningar än så långt ögat kan nå *peppar peppar*.

Sambon erkände för några dagar sedan att han hittat ett paket med en champagne flaska - när han såg att det låg lite annat där, bland annat en bok så la han tillbaka det, för han förstod vad det var för något. Hoppas inte han såg allt. I september 2003 trodde jag att jag var gravid och beställde hem "Du skall bli pappa" och "Ett barn blir till". De är rätt dammiga nu. Sedan har jag köpt ett gosedjur, ett par miniministrumpor och en flaska champagne. Detta har jag lagt i en vit presentkasse som jag har köpt stickers med motiv av nallar tror jag det var, som jag skall sätta på kassen den dagen jag får mitt +. Just det ja, han skall få kassen med testet i hade jag planerat.

Fast nu tror jag att jag kommer att vråla rakt ut den dagen - så det kommer nog inte att kunna planeras någon överaskning inte! ;-)

Nu tänker jag gå och öppna min sista flaska vin på ett bra tag *försöker vara optimistisk* och njuta av kvällen. Vi har jobbat ute fram till kl 21 med att måla huset, så jag har precis kommit ut ur duschen.

Kommer somna ikväll med tummarna hårt hållna, och händerna mot magen!

1 kommentar:

Astillbe sa...

Har inte hunnit uppdatera min db ännu, men mensen dök upp i vanlig ordning. Denna cykeln har jag tagit hormoner i form av sprutor och igår gjorde vi vår andra insemination! Allt kändes jättefint den här gången och jag svävade på moln när jag gick från kliniken. Så jag hoppas att jag äntligen fått mitt guldägg!

Var inne och kikade på din blogg, ser att ni är startgroparna! Så spännande! Vem vet - vi kanske får turen att följas åt?