onsdag, december 03, 2008

Vi sover dåligt

Liten vaknar nu ofta på nätterna och är ledsen, vill inte somna om. Då får han naturligtvis komma och lägga sig hos oss.

Men inatt... Han var vaken mellan 03 och 05, bökade runt i sängen. Höll på att somna om flera gånger, men bestämde sig sedan för nej, här ska inte sovas. Försöker gång på gång klättra över oss för att ta sig ner på golvet och leka.

Sedan jag blev gravid så har jag så svårt att somna om. Blir jag väckt jag kan få ligga upp till en timme och vrida mig fram och tillbaka utan att lyckas somna om. Och när Liten sover jämte oss, ja då väcker han mig rätt ofta. Samtidigt får jag panik över att jag MÅSTE somna om med en gång, eftersom jag vet hur trött jag är annars på jobbet. Och hur lätt är det att somna om bara för att man måste?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Flickan vill absolut inte sova ikväll... Ibland varvar hon ner framför datorn, så jag kikade in här. Hon blev förtjust och sa "Bebis!" och pekade på skärmen. Jag blir såklart stolt över hennes kunskaper :-) Måste också gratulera än en gång till detta fantastiska, att ni först hade så jobbigt att få till Liten och sedan själva gjorde Liten 2.0 på första försöket!! Stort. Heja kroppen! Kram, Annah

Anonym sa...

Hej! Hoppas allt är bra med er :-) Länge sen du skrev nu ju, vill ju bli lite uppdaterad. Kram

Anonym sa...

Hoppas allt är bra med er! Såg att jag låg i din länklista med fel bloggaddress (En Mölnbobos Liv), jag har numera följande adress

http://www.annakarlsson.se/blogg/

Mina sa...

Ho, hooo...
Hoppas inget har hänt.
Kram!