lördag, april 18, 2009

Älskar som sagt att vara gravid...

I påskas pratade jag med min farmor på telefon. Då sa hon att jag passar att vara gravid! Att jag ser fräsch ut, får fin hy och riktigt blommar ut. Att det strålar om mig.

Det var fina ord som gjorde mig rörd. Jag älskar att vara gravid (bortsett från första 12 veckorna då förstås) och jag tycker nu att jag ser en förändring i min kropp. Jag går ju knappt upp något i vikt vilket fått mitt ansikte att bli smalare. Samma sak med överarmar, rumpa och lår. Sista tiden har hyn i ansiktet blivit bättre – finnarna hamnar av någon anledning på låren istället vilket är tacksamt så länge jag inte behöver klä av mig…Brösten har inte tagit stryk av amningen av Liten, men har ändå blivit lite större och rundare nu ändå.

Håret har blivit finare och det är lättare att göra iordning det – men det har hänt nyligen för jag har suckat så över mitt hår och att alla pratar om gravidas fina hår. Men nu har mitt också kommit.

Jag sover bra om nätterna, somnar om lätt även om jag vaknar ofta. Behöver inte kissa på nätterna, har inte gjort det på flera månader.


Jag mår hel enkelt toppen!

Igen!

Inga kommentarer: