måndag, juli 25, 2005

Dag 16 - Ägglossning!

Jupp, det är definitivt på gång! Och för första gången känner jag från vilken sida det kommer - vänster den här gången! Om jag inte minns fel var det på höger sida vid inseminationen - förra månaden tror jag inte att jag hade någon vidare ägglossning.

Det har värkt rätt bra sedan igår kväll - äggstockarna känns stora som tennisbollar! ;-) Sambon fyllde år igår och jag sa till honom att det kanske finns en ytterligare present till honom - fast den kan han inte få veta förrän om 2-3 veckor - men öppnas först i april! Jag sa att det är nog ett guldägg som lossnar nu för honom (hade starkare molvärk hela dagen igår) - men igår kväll ändrade jag mig - det är inget guldägg - det är en guldBOLL istället! ;-)

Men jag inser nu på morgonen att ägget nog inte är släppt ännu, ingen temphöjning och värken framför allt i vänster sida är väldigt stark. Mina ältester är slut och jag, kontrollfreaken, har bestämt mig för att inte köpa nya idag! *kors i taket* Vet att den jag hade tagit idag skulle ge +. Så brukar det alltid vara, speciellt som testet igår gav ett knappt +. Brukar väl ha ett hyfsat starkt test på dag 15 och sedan ett ännu starkare på dag 16.Vi skall på fotboll ikväll, så efter det skall jag nog se om det inte går att förföra en gång till! ;-)

Förresten - VAR ÄR SOLEN?????

Inga kommentarer: